Kik vagyunk?

Profitgo csapat

A ProfitGO! csapata 2019 év végén állt össze, azzal a céllal, hogy elérhetővé tegye a pályázatok nyújtotta támogatásokat, és megkönnyítse a pályázási folyamatot a hazai vállalkozások számára.

6 fős csapatunk összesítve több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a pályázatírás, projektmenedzsment, és a pályázati tanácsadás világából.

Vezető tanácsadóink és projektmenedzsereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a támogatói oldalról (Pénzügyminisztérium, Államkincstár), így pontosan tudják, hogy milyen tényezőkre kell figyelni a sikeres pályázás érdekében.

Teljesítményarányú bérezésben hiszünk, így díjszabásunk SIKERDÍJ ALAPÚ. Ez azt jelenti, hogy Önnek kizárólag azután kell nekünk fizetnie, miután támogatásban részesült.

Személyre szabott ügyintézést biztosítunk, minden ügyfelünknek külön projektmenedzsere van.

Küldetésünk, hogy minél több támogatást tudjunk eljuttatni partnereinkhez, átvállalva minden pályázati adminisztrációt, – a pályázat megírásától kezdve, a menedzselésen át, az elszámolásig -, annak érdekében, hogy ők a tényleges tevékenységükre tudjanak koncentrálni, még sikeresebbé téve vállalkozásaikat, és így több bevételhez juttatva őket.

1+ Mrd Ft

projektösszeg

6 fős

csapat

400+

menedzselt és nyertes pályázat

20+

év tapasztalat

Miért válasszam a Profitgo csapatát?

Kiemelt és egyedi figyelem.

Figyelünk arra, hogy csak annyi partnerünk legyen, amennyivel személyre szabottan tudunk foglalkozni. Minden ügyfelünknek külön dedikált projektmenedzsere van, akit mindig el lehet érni telefonon és emailen.

A pályázatok nyelvét lefordítjuk „magyarra”

Érthetően és egyszerűen kommunikálunk. Annyi információt kérünk be Öntől, amennyire feltétlenül szükségünk van a megvalósításhoz. Segítünk megérteni a bürokrácia bonyolult nyelvezetét.

Átvállaljuk az adminisztratív terheket

Önnek nem kell állandóan adminisztrálnia, nem kell emiatt új munkavállalót felvennie, vagy más alkalmazottra még több feladatot hárítania. Itt vagyunk mi, akik ezt elvégezzük Önnek.

Megvan a kellő szakértelmünk

A csapatunk minden tagja egyetemet végzett, több éves szakértelemmel rendelkező személy. Mindenki a saját szakterületéért felel, de egymást is segítjük a projektek során. Minden tudás rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy sikerre vigyük a pályázati projekteket.

Hogyan dolgozunk?

Pályázatok magánszemélyeknek

a piacon elérhető támogatások és pályázatok közül megnézzük, hogy melyik illik leginkább a pályázó profiljához és céljaihoz. Igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb pályázatot.

Projekt tervezés

a beruházások és a fejlesztések megvalósításának részletes kidolgozása, melyet úgy állítunk össze, hogy az minél magasabb pontot kapjon a pályázati bírálat során. Filozófiánk, hogy kizárólag az adott pályázati kiírásnak mindenben megfelelő pályázati anyagot nyújtunk be.

Pályázat írás

a pályázati dokumentáció összeállítása, a szükséges projektterv és költségvetési terv szakszerű megírása, megtervezése és annak benyújtása a Támogató szerv felé. Amennyiben szükséges, üzleti tervet és cash flow táblázatot is készítünk.

Project Management

a nyertes pályázat megvalósításának támogatása. Projektmenedzsment szolgáltatásunk célja, hogy ne csak a pályázati bírálatok, de azok megvalósítása is sikeres legyen. Elkészítjük az időközi szakmai beszámolókat, a záró elszámolást, vállaljuk a pályázati projektek teljes körű menedzselését egészen a megvalósítási időszak végéig.

Kizárólag SIKERDÍJAS konstrukcióban dolgozunk. Az igények felmérését ingyenes konzultáció keretében végezzük, a pályázatírás és a projektmenedzsment szolgáltatásaink után csak NYERTES pályázat esetében után számítunk fel SIKERDÍJAT!

A pályázatírás díja
Bízunk az alapos és hozzáértő munkánkban, ezért kimagasló arányban nyerünk pályázatokat, így kizárólag sikerdíj fejében vállaljuk a támogatási kérelmek elkészítését, vagyis csak akkor kell fizetni a munkáért, ha támogatást kap pályázata. A pályázatírás díjának megállapítása az anyag komplexitásától függ, általában a megítélt támogatás 4-6%-a.

Tehát nálunk NINCS:

Keressen minket nyugodtan, mi nagyon szeretünk pályázatokról beszélgetni és azokat nagy szenvedéllyel és odafigyeléssel készítjük el!
Hiszen a siker közös érdek!
Azt szeretnénk, hogy Ön is részesülhessen a támogatásokból és pályázati forrásokból.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen tőlünk ingyenes konzultációt!
Az ingyenes konzultáció során vállaljuk a díjmentes pályázati előminősítést, egyedi elemzést 48 órán belül!

Markovics Márk

Alapító

Cégünket elsősorban azért alapítottuk, hogy minél több vállalkozás számára elérhetővé és könnyűvé tegyük a pályázás folyamatát. Tudom, hogy ez mennyi fejfájást és terhet tud jelenteni egy vállalkozás számára, ezt vállaljuk mi át. Ezt leginkább akkor tanultam meg, amikor saját vállalkozásom számára igényeltem állami támogatást. Saját szaktudásunkat és tapasztalatainkat összegyúrva alkottuk meg csapatunkat, mely sikerre tudja vinni azokat a projekteket, mellyel megbíznak bennünket.

Papp Márton

Alapító

A KKV-k világából érkezve azt tapasztaltam, hogy kevés cég él a különböző állami és európai uniós támogatásokkal. Szeretném ezt a hozzáállást megváltoztatni és meggyőzni partnereinket, hogy ez egy számukra elérhető és kulcsfontosságú eszköz, annak érdekében, hogy még sikeresebbek legyenek a versenytársaikkal szemben. Hiszek benne, hogy segítségünkkel a vállalkozások képesek lesznek élni a pályázatok adta lehetőségekkel.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor írjon nekünk és mi garantáltan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

hello@profitgo.hu

+36 30 815 8070